Park bosta letos ob 19.00 otvorila znanca parka, Kamničana DJ Leavanel in Dacho. Vrtita večinoma house in disco glasbo ter sta ustanovna člana založbe Sezam. Njuno avtorsko glasbo pa poleg Sezamovih EPjev lahko najdete tudi na obeh Stiropor kompilacijah, ki sta izšli na vinilu in kaseti. To pa je le eden izmed mnogih njunih glasbenih projektov, ki se jih držita predvsem zaradi zabave.

Pred tem ste vsi, ki bi se radi naučili spretnosti vrtenja glasbe, vabljeni na DJ delavnico, ki jo bo vodil Dario Nožič Serini. Tisti, ki se boste izkazali, boste imeli čast sodelovati pri odpiranju parka. Delavnico bo izvedlo Združenje ŠOK, obvezna predhodna prijava na: sasonozic@gmail.com.

Program Parka mladih letos dopolnjuje tudi fotografska razstava Nevidni prebivalci parka, na kateri se z makro tehniko predstavlja ljubiteljski kamniški fotograf Ernest Lićina. Svet žužkov, ki jih najdemo v parku, bo predstavljen na velikem formatu, povsem od blizu. Veste, koliko oči ima pajek? In kje filmski ustvarjalci znanstvene fantastike črpajo navdih za vse stvore in pošasti? Oglejte si zanimivo razstavo, utegne vas navdušiti.

Vstop prost!

Izvedba: Združenje ŠOK, KulKura, Kufr, Študentski klub Kamnik