Moje življenje je odvratno, navdajam se z gnusom in vendar sem tako daleč od tega, da bi kaj spremenil. In čeprav me strašijo ti posvečeni prostori, takoj ko jih zapustim, sem neodziven in trd. Na koncu nisem vreden ničesar. Beton Ltd.

Kamfest bo v devetih dneh ponovno ponudil okoli 80 dogodkov. In večina dogodkov je popolnoma brezplačna. Se pa včasih zgodi, da je treba katerega pokriti tudi z vašo pomočjo. Gre namreč za izbrane, posebne dogodke, ki jih ni videti pogosto, obenem pa zahtevajo nekoliko več stroškov kot običajno. Na letošnjem Kamfestu je v programu le en tak dogodek.

Iz ljubljanskega Bunkerja na Katzenberg prihaja Beton Ltd. z v Kamniku dolgo pričakovano predstavo ICH KANN NICHT ANDERS. Zato si hitro zabeležite 11. avgust ob devetih zvečer.

Na vhodu v nekdanjo upravno stavbo Kemične industrije Kamnik vas bomo prijazno prosili za vstopnino, ki bo znašala 10 € (zaradi kakovosti predstave prispevek dojemajte bolj kot podpornino festivalu).

Vstopnice bo mogoče kupiti le pred dogodkom in ne bodo na voljo v predprodaji. Zaradi omejenega števila obiskovalcev priporočamo, da si svojo vstopnico zagotovite z rezervacijo na kamfest2018@gmail.com.