Kamfest bo tudi letos v sredini dogajanja pripravil mednarodni impro festival. Vrača se internacionalna zasedba improvizatorjev, ki bo ponovno skrbela za razgrajanje trebušnih mišic in ponosno razkazovala svoje improvizacijske sposobnosti. Deležni boste epske prijateljske tekme med domačini in ostalim svetom, sodelovali pri impro Big Bendu, tekmovali boste v Impro Kvizu ter si ogledali še mnoge druge impro produkcije. 

ImproKamFest bo na ploščadi pred Domom kulture Kamnik potekal med 11. In 14. avgustom. V primeru dežja se predstave prestavijo pod streho.

 

torek, 13. avgusta, ob 21.00

Impro kviz

Na letošnjem impro festivalu bomo preizkusili tudi eksperimentalni koncept Impro kviza. Zmešali bomo, pazite to, improvizacijo in … kviz … Aaaa, niste pričakovali tega, ane da ne? Na odru bo naenkrat stalo in tekmovalo od 12 do 15 ljudi, ki bodo morali ne samo pokazati svoje improvizacijske sposobnosti temveč tudi svoje znanje v bolj ali manj zabavnih dejstev. Zmagovalec večera tako ne bo samo najbolj smešen improvizator, temveč tudi najbolj brihten.

Vstop prost!